Operador de càmera, director de Fotografia i Realitzador Barcelonès, va créixer literalment en un estudi fotogràfic. Titulat com a Operador d’Imatge i Realitzador al I.O.R.T.V. (Institut Oficial de RTV-Ens Públic de RTVE) .Permanece al I.O.R.T. com a suport a RTVE a Barcelona i encarregat dels cursos de Formació Interna i de la R.T.O. (Barcelona’92). Crea la productora KAMERAMA el 1993, dedicada al vídeo comercial i als projectes artísticos.Profesor de Direcció Fotogréfica en diversos centres destacant la Universitat de Fotografia de la U.P.C.

El 1994 se centra exclusivament com a Operador de Càmera i Director de fotografia Freelance:

Televisióde Catalunya (TV-3), GESTMUSIC, MERCURY, EL TERRAT, DORNA, CANAL + … .Alterna documentals i reportatges de TV-3 amb programes de plató, BUENAFUENTE amb EL TERRAT, durant 2 temporades, entre d’altres i retransmissions esportives a nivell mundial amb DORNA al Mundial de Motociclisme durant 4 temporades.

El 2008 abandona la seva activitat com a free-lance i ingressa en plantilla de TV-3 on li ofereixen incorporar-se al programa de tendències artístiques “Silenci?” Fins que abandona el 2014 la seva activitat a TV-3, recorre tots els gèneres possibles: Ficció, documental, Directes, Esports, Informatius, etc …

Després d’un any i mig sabàtic s’instal·la a Eivissa i crea la Productora UTOPIKFILMS i el IBIZACINEST.

Al 2016 escriu, dirigeix ​​i produeix dos curtmetratges: “Vestit vermell per Lluna” i “Onírics” premiats i seleccionats en diversos festivals internacionals.

Actualment ha acabat el seu primer llargmetratge “R.e.m.” que s’estrena a l’abril i dirigeix ​​el IBIZACINEFEST.

D’altra banda en 2017 va produir i diriguío el llargmetratge documental “Aixa.Es darrer Mestre d’Eivissa” que va participar en el Atlantida on.line.
https://www.facebook.com/aixathelasrmasterofibiza/
I al setembre terme el llarg documental “Moonface.Una dona a la guerra” Recentment ha estat seleccionat al Festival Internacional de Cinema Documental d’Uruguai i obrirà el Ibizacinefest 2019 que comptarà amb també la producció eivissenca “Els crims de tots els sants” de Héctor Escandell.
https://www.facebook.com/moonfaceunamujerenlaguerra/