Pedro Deltell Colomer

Pedro Deltell Colomer va estudiar direcció cinematogràfica a l’escola CECC a Barcelona. Tot i innombrables adversitats va realitzar en ella diversos curtmetratges, entre ells “Sec. 13 Casa de Lidia. Int / Dia” en 16 mm.

Després d’un ardu camí com curtmetratgista de segona fila es va decidir pel documental. En el lapse com a documentalista va realitzar el film “La veu visual” sobre els supervivents del bombardeig de Gernika en col·laboració amb la fotògrafa alemanya Pia Kuhlmann i una sèrie documental sobre la recerca de company de pis a Berlín “Meine schöne WG”.

Cansat de tanta realitat es va passar al videoart, ingressant en els col·lectius Visual Berlin i TorpeDeArte amb els quals ha realitzat diversos projectes de live cinema, veejay i instal·lacions audiovisuals interactives.

A més, s’està produint en col·laboració amb altres artistes la sèrie d’animació que il·luminarà definitivament les ments i cors d’orient i occident: “The Poketmón Project”.

Pere Deltell Colomer està ara mateix immers en un projecte de cinema d’improvisació anomenat ESimprocine. Amb ell ha realitzat 12 episodis en dues sèries web i guanyat 5 premis internacionals a més d’haver participat en una altra bona quantitat festivals arreu del món.

verkami.com/projects/19949-berlineses-serie-online-de-cine-de-improvisacion

Alhora treballa per la televisió pública alemanya RBB com a animador i dissenyador. Anteriorment va treballar en diverses productores d’animació corporrativa. Aquí es poden veure alguns dels seus vídeos d’animació:

behance.net/pedrodeltellcolomer

Es va passar per Palestina i Bòsnia per ajudar a joves realitzadors a rodar curtmetratges de ficció en un projecte del Goethe Institut amb Lost Sense Media.

lostsensemedia.org/

Prèviament va realitzar una sèrie d’animació The “Poketmón” amb la qual va quedar finalista als premis INVI de RTVE.

En els col·lectius Visual Berlin i TorpeDeArte va realitzar tambe diversos projectes de live cinema, veejay i instal·lacions audiovisuals interactives.

Va tenir un periodo com documentalista en què va realitzar el film “La veu visual” sobre els supervivents del bombardeig de Gernika en col·laboració amb la fotògrafa alemanya Pia Kuhlmann i una sèrie documental sobre la recerca de company de pis a Berlín “Meine schöne WG”.

També va cursar direcció cinematogràfica a l’escola CECC de Barcelona i és tècnic superior d’audiovisuals i espectacles.

Website: www.lemonfacefilms.com
Email: p.deltell@lemonfacefilms.com