http://www.farofotogramas.com/

Vaig néixer a la preciosa illa de Mallorca el 9 de desembrede1996, i l’essència del Mediterrani acompanya totes les meves obres.M’ és impossible recordar quan vaig començar a comptar-les; des de que era molt jove va ser una necessitat fer-ho, abans fins i tot de saber escriure.  Els meus primers passos en el cinema també tornen a la infància.

La nit de les Calendas gregues (2013), el meu primer llargmetratge escrit i codirigit, va ser un ambiciós projecte ambientat al segle XIXgràcies al qual vaig aprendre a treballar amb un equip bastant gran que es va convertir en unafamília.

Després d’aquesta experiència en el cinema amateur, vaig cursar el Grau en cinematografia i arts audiovisuals al Centro Universitario de Artes TAI, a Madrid. Allà vaig participar en més d’una dotzena de curtmetratges, be com a guionista o com a directora.

Crear des del descobriment i el joc, igual que els nens ho fan, es la meva màxima.  Quan vaig a rodar una història, sempre em pregunto: ¿ha d’existir? Si puc viatjar a través d’ ella amb la mateixa vivesa amb la qual ho faria a qualsevol part del món, és que sí. Viure es experimentar, i fer-ho contant està històries és la millor manera d’ estar a la vida. Sempre, la ficció ha estat la única forma d’acostar-me a la realitat.

Actualment estic treballant en la reescriptura del meu segon llargmetratge, una història ambientada en una illa perduda del Mediterrani, que balla entre la fantasia i la realitat.