Marga Melià

Marga Melià va néixer a Palma de Mallorca el 1982. Es va traslladar a Barcelona el 1999, on es va llicenciar en Periodisme i va cursar el Màster Internacional d’Escriptura per a TV i Cinema (UAB).

Després de viure un temps a Berlin i a Bologna, va treballar com a periodista a diversos mitjans de comunicació i va publicar el llibre “Soportando el paraíso” (Lunwerg, 2011). També ha treballat com a guionista, ajudant de direcció i muntadora en diverses produccions i ha exercit de professora de guió. Des de 2012 produeix diverses obres amb la marca Nuu Films.

En la seva faceta com a directora i guionista destaquen el curtmetratge ““El síndrome del calcetín desparejado”” (2012), el documental “Un solitario baile con el miedo” (2014) i diversos videoclips. El 2017 estrena “Bittersweet Days”, el seu primer llargmetratge de ficció.

El 2015 i 2016 va ser la presidenta de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB). També és membre de CIMA i de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España.

Website: www.nuufilms.com

Email: nuufilms@nuufilms.com

 

FILMS