Luis Antich de OlezaVaig néixer el 6 de febrer de 1999 a Palma de Mallorca, No vaig créixer envoltat de cinema i cultura cinematogràfica ni he estat “empès” per la meva infància a aquesta vida. No obstant això, sempre he sentit una gran curiositat per les històries, ja siguin pròpies o alienes, i m’ha fascinat el compartir experiències i relacionar-les quan tenen un perquè.

El meu amor pel cinema va ser un amor a, quan amb 16 anys vaig experimentar per primera vegada el que és crear una obra audiovisual i rebre la reacció d’una audiència.

A partir d’aquest moment, tot el que he fet ha estat per i per a desenvolupar-me com a cineasta i comprendre cada dia més i més l’art en el qual em trobo immers. En 2017 vaig marxar a Southampton, Regne Unit, a estudiar producció de cinema. Aquest va ser un any en què, tot i aprendre molt, no em vaig sentir realitzat per l’ambient en què em trobava. Simplement la gent no estava apassionada per la carrera i semblava que hi eren per la falta d’exàmens teòrics i l’excés de temps lliure, mal aprofitat. Actualment estic estudiant la mateixa carrera, però a Londres, on estic coneixent a gent que veritablement és aquí per crear, on sorgeixen més projectes, més interessants i on les possibilitats es multipliquen.

Els meus projectes fins al moment es componen de diversos curtmetratges, alguns d’ells presentats a concursos, sense ser res seriós; Videoclips per a diferents tipus de músics (des de rock al rap) amb la finalitat d’impulsar a aquests artistes; i la meva obra principal és un documental realitzat a Paraguai i explica la història d’un equip de metges espanyols que, amb la seva ONG, viatgen el país a proporcionar ajuda humanitària, sobretot cardiològica i pediàtrica, però les experiències i les personalitats que coneixen durant el viatge els canvia no només als metges, sinó a l’equip que documenta el viatge tambíen.

L’obra, de 30 minuts de durada, està realitzada íntegrament per un amic i company cineasta i per mi.