Juanjo Durán

Campos, Mallorca (1974). Va cursar els seus estudis de cinema i televisió al CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics), època en la qual escriu “Històries d’un excusat” dirigit per Sofia Franco i que va obtenir el premi al millor curtmetratge en el 6a festival de curtmetratges EuropFilm.

Se li coneix vulgarment com Juanjo Gore per la seva afició al cinema de terror, raó per la qual escriu i dirigeix ​​6 curtmetratges entre 2003 i 2011 i s’embarca en el projecte de llargmetratge “Mallorca Zombie” sent l’autor del segment titulat “Ànima Zombie” . El 2015 escriu “La segona cita” produït per SIE PRODUCTIONS a Xile i dirigit per Yerko Espinoza.

Amb més de deu anys d’experiència tant en cinema i televisió com a realitzador, operador de càmera, editor i guionista a IB3 televisió, Singular Audiovisual, Plural Entertainment, Animus, S’Esclop o Factor Mallorquí.

Finalista del II i IV certamen de Teatre de Barra amb les obres “L’encàrrec” i “Max” respectivament i finalista del I concurs El teu Talent Cine365Film amb el guió de llargmetratge titulat “Por”.

En narrativa és autor de “La mort és ella” recopilatori de deu relats breus publicats al novembre del 2013 per Flamma Editorial (ebook) i “D’amor i mort”, publicat a l’abril del 2014 per l’editorial Moixonia Edicions.

Les obres de microteatre “El Encàrrec” i “Max” han estat publicades per Òrbita Editorial.

Els seus esforços actuals se centren a aixecar dos projectes de llargmetratge i publicar la seva segona novel·la; una revisió crítica i àcida de com reaccionaria Espanya davant d’un apocalipsi zombie.

Website: papelmojadodejuanjogore.blogspot.com
Email: duranjuanjo@hotmail.com

FILMS