Josep Bedmar

Actualment cofundador i realitzador a La Nave Nodriza [www.lanavenodriza.es] a més de realitzador a EcocentroTV, la televisió d’Ecología del Alma. Llicenciat en Belles Arts i més tard especialitzat en audiovisual per la Universitat de South Australia. La meva experiència profesional al camp de l’audiovisual passa per la direcció, coordinació i edició a la televisió per una banda; la coordinació de projectes audiovisuals (curtmetratge, promo, videoclip, documental, videoart, teatre, dança, etc.), o la realització en directe en els seus diferents àmbits (realitzador i live cinema). He participat en nombroses produccions, projectes i festivals a nivell nacional e internacional: China, Argentina, Italia, Swaziland, Bolivia, Australia, Anglaterra… Com a darrers projectes a destacar:

El curt d’animació Exlibris (2009) (35 mm): Nominació millor curtmetratge d’animació [XXV Edició Premis Goya 2011]; Millor direcció artística i Millors efectes especials [ALCINE 2011]; Millors efectes audiovisuals [Setmana de Cinema Experimental de Madrid 2011]; Millor curtmetratge d’animació [Cortomenius 2011]; Millor curtmetratge d’animació [Festival de Cinema de Cabra 2011] i Premi internacional de curtmetratges [Universitat de La Laguna 2011].

El documental Still Fighting (2010) (HD): Premi al llenguatge cinematogràfic més innovador; Primer premi Ngo World Video [Festival de Cinema de Milano 2010]; Menció especial Proyecto Lugares Comunes (2009) (HD) [Premi Nickelodeon 2010].

Proyecto Lugares Comunes (2009) (HD): Festival Internacional de Videoarte (Gijón); Festival Internacional de Videoart Optica (Còrdova); Festival Internacional d’art sonor i interactiu [In-Sonora] (Madrid); Primer premi a la secció oficial Cinema en viu [Festival Rec] (Tarragona); Video llocs comunes. Projecte subliminals. Core Labs i Audiovisual theorem; Fira d’art contemporani de Beiging (Xina).