Jaume Carrió neix a Esporles (Mallorca) el 1983. En l’adolescència, dedica les seves nits d’estiu a visionar, en sessions dobles, tots els VHS que els seus pares conservaven (per què no dir-ho) en una no molt selecta filmoteca.

Després de realitzar la seva primera aventura videogràfica ( “Tripijoc”, 2004), un cúmul de tòpics i plagis amb certa gràcia, decideix posar remei a la inexperiència de la qual fa gala aquest migmetratge cursant un intensiu de cinematografia a la Mallorca Film Academy. D’allí sorgirà el seu primer curtmetratge oficial ( “Irrenfrenable”, 2004), mentre que, en els dos anys següents, dedica els seus caps de setmana a filmar el que serà el seu primer encàrrec: el llargmetratge amateur de gènere fantàstic “L’Orde d ‘ Oriatç “(2006). Amb 26 anys acaba la llicenciatura de Comunicació Audiovisual, d’on sorgirà el seu segon curt, “Caragol treu banya” (2009), guanyador del primer premi Art Jove 2009.

Els quatre anys d’universitat donen pas a un període professional ocupat per vídeos institucionals, encàrrecs documentals i espots publicitaris de baix pressupost. Afortunadament, en aquest període també sorgeixen projectes interessants com el videoclip “Mèxic valent” (2010) del grup Club Sibarita.

El 2011 entra a treballar com a realitzador per Cinètica Produccions. Allà, a més de descobrir el món del documental, té la sort de treballar per primera vegada amb un equip professional. Actualment, treballa com a freelance de realitzador i muntador, i té tota la seva il·lusió posada en l’equip professional que està reunint sota el segell de Tomavistes.

Email: jaume@tomavistes.com