L’espectacle audiovisual Ahir Avui de Ramon Marc Bataller i Naiel Ibarrola tancarà la segona edició de FILMACIB

Un espectacle únic posarà el fermall d’or a FILMACIB. Es tracta d’una exhibició multidisciplinària creada pels artistes, també multidisciplinaris, Naiel Ibarrola i Ramon Marc Bataller. “Ahir Avui” conjugarà cinema, música en viu, il·lustració i video-art en un metratge en el qual el present i el passat es fusionaran per crear una realitat atemporal.

“Ahir Avui” acostarà la Mallorca d’ahir, als mallorquins avui i ho farà utilitzant tant la filmografia primitiva com la contemporània. Serem testimonis de com dibuixos, pintures, textures plàstiques i recursos audiovisuals contemporanis envairan imatges de l’Arxiu del So i la Imatge de Mallorca mentre una banda sonora exclusiva, interpretada en directe, li donarà vida a aquest espectacle transtemporal.

El tàndem format per Ibarrola i Bataller és, senzillament, un malbaratament de talent. Naiel Ibarrola (1987) és il·lustrador, músic i artista audiovisual. Els seus treballs es poden apreciar tant en mitjans nacionals com a internacionals i inclouen videoclips, animacions, bandes sonores, espectacles en viu o xous d’improvisació. Ramon Marc Bataller (1976) compon i interpreta música per a publicitat i branding. Ha gravat discos i participat en gires amb diverses bandes i artistes, i ha composat bandes sonores en col·laboració amb altres músics.