Jaume Carrió reivindica davant la presidenta del Govern la importància del sector audiovisual balear

Us deixam íntegre el discurs que Jaume Carrió va fer davant la presidenta del Govern, en la recepció celebrada al Consolat de Mar, on Laura Gost i Carrió van ser rebuts després de guanyar el Goya al millor curtmetratge d’animació 2018. Carrió va aprofitar per fer un discurs valent i demanar les ajudes al sector compromeses des de fa temps.
 
Moltes gràcies, Presidenta, Vicepresidenta, Consellera i demés autoritats. Gràcies especialment al nostre equip i als nostres familiars per acompanyar-nos en un acte com aquest, i en definitiva, gràcies a tots per haver rebut avui aquí als creadors de Woody & Woody. En nom de tot l’equip vos voldria agrair el cas que ens heu fet durant aquestes darreres setmanes, i aprofitar per f er extensiu aquest agraïment a la resta de mallorquins, que també ens han fet sentir importants i estimats. 
 
En qualsevol cas, i ja que tenc l’oportunitat de dirigir-me a voltros personalment, m’agradaria demanar-vos ajuda per aconseguir que aquest no sigui el primer i el darrer Goya en residir a les balears. Hem vist, i segurament lamentat, commallorquins amb talent han hagut de fer la seva carrera a fora. J o personalment voldria poder seguir fent cinema aquí.Com ja hem demostrat, ens enorgulleix poder dir que el nostre curtmetratge l’hem fet aquí i que només hem hagut de creuar la mar per anar fins a Madrid a recollir el premi més important de la indústria cinematogràfica espanyola.
 
Per tot això, de cara al futur, i sempre que sigui possible,ajudau-nos, per favor, a noltros i a tots els nostres companys de la indústria audiovisual balear a crear cultura des d’aquí.Tan de bo aquest Goya serveixi per pujar l’autoestima d’un sector profesional que just, just, emplea el concepte “indústria audiovisual” amb la prudència de qui dubta de si tal cosa existeix. Per altra banda, tan de bo que aquest reconeixement serveixi també per aconseguir, entre d’altres coses, que les esperançadores ajudes a la producció que fa ja més d’un any que esperam, vegin la llum. Per tant, i per acabar, si voltros vos comprometeu a ajudar-nos, noltros ens comprometem a seguir creant.
 
Moltíssimes gràcies, de tot cor.