ACIB organitza una trobada amb Agustí Villaronga aquest diumenge a Sa Nostra amb motiu de l’estrena d’’Incerta Glòria’

ACIB organitza una trobada amb Agustí Villaronga aquest diumenge a Sa Nostra amb motiu de l’estrena d’’Incerta Glòria’ 

Palma.16.03.2017.- Amb motiu de l’estrena de la seva nova pel·lícula ‘Incerta Glòria’, l’Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB) ha organitzat una trobada amb Agustí Villaronga oberta a tots els públics el proper diumenge 19 de març a les 17.00 hores al Centre de Cultura Sa Nostra (Carrer de la Concepció, 12. Palma). L’acte, possible gràcies al suport de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, la Illes Balears Film Commission i BMN-Sa Nostra, comptarà també amb la presència del actors protagonistes de la cinta, Núria Prims i Marcel Borràs, que juntament amb Villaronga desvetllaran com produir cinema internacional en català així como tots els detalls d’aquesta producció.

‘Incerta Glòria’, adaptació cinematogràfica de la novel·la de Joan Sales, es projectarà hores més tard, a les 20.15 hores, a la Sala Augusta de Palma. La pel·lícula relata una història de passions amoroses, la visió de la guerra des d’una perspectiva gairebé filosòfica i la complexitat de les situacions col·lectives.

Villaronga torna a treballar en aquesta ocasió amb la productora Isona Passola amb qui ja va desenvolupar ‘Pa negre’, la cinta que el va catapultar i li va reportar nou premis Goya i 13 Gaudí el 2011, el seu any , en el qual també es va fer amb el Premi Nacional de Cinematografia. Passola també participarà en el actes de diumenge a Palma.
Amb el suport de: