Elsa González Zorn

Elsa González Zorn neix a Madrid, i l’any 2000 es trasllada a Palma de Mallorca, on desenvolupa la seva creativitat en les arts plàstiques, gravat i pintura, per descobrir posteriorment el llenguatge audiovisual, inicialment a la Mallorca Film Academy.

Posteriorment realitza diversos cursos de reportatge com a periodista ENG a Leitmotiv, i després es forma en realització i muntatge a la New York Film Academy de Nova York i de Los Angeles, EUA, on dirigeix ​​diversos curtmetratges ( “The Chase”, “Al futur” , “Ped Xing”). Al setembre de 2005 dirigeix ​​”Preludi”, un curt thriller psicològic al voltant d’una protagonista femenina, que és seleccionat al festival MFA Planet Europe de Palma 2006. “Preludi” s’emet també en diversos canals de TV autonòmica i participa en mostres de cinema balear.

Comença a interessar-se pel documental a partir de diversos seminaris amb José Luis Guerín (Palma, 2004), Patricio Guzmán (Madrid, 2007) Isaki Lacuesta (Madrid, 2007) i Javier Corcuera (Madrid, 2008). Al març de 2008 participa a la Documentary Filmmaker Group de Londres, on realitza “Love Poem” i “Into The Theater”. Produeix, dirigeix ​​i munta “Palma a pam” al llarg de 2007 i 2008, un documental sobre les dones taxistes de Palma de Mallorca, seleccionat al festival de cinema Somcinema, Lleida, el 2008.

Sempre en el terreny del curtmetratge, realitza o col·labora com a càmera i sonidista en videoclips, curts i anuncis, aprofitant l’estret vincle que l’uneix a Mallorca per col·laborar amb la revista “Temps moderns” escrivint articles regularment. Actualment treballa en guions de ficció per a curtmetratge i llargmetratge, per a la qual assisteix al taller de guió d’Eliseo Altunaga a la EICTV de Sant Antonio dels Banys (Cuba, 2009), per tal de continuar fent, aprenent i formant-se en aquest món universal i màgic que és el Cinema, la substància de la qual estan fets els somnis.

FILMS