Edu Biurrun

Madrid, 1976. De família de cineastes, ha estat més d’una dècada al servei de la cinematografia en les seves diferents vessants. Des meritoriatge en diversos llargmetratges (35mm), passant per auxiliar i operador de càmera, elèctric i gaffer en les principals sèries de televisió nacionals ( “Los Serrano”, “Aída”, “El Internado”, “Águila Roja”, “Els homes de Paco “), fins a la direcció de fotografia en els últims cinc anys.

Ha desenvolupat la seva carrera a Madrid, València i, des del 2008, a les Balears on s’ha encarregat de la direcció de fotografia de les sèries de ficció “Llàgrima de sang”, “Mossèn Capellà”, “L’anell” i “Migjorn” , totes emeses a IB3, televisió autonòmica balear.

Ha treballat fent la fotografia de videoclips de diversos artistes com El Pescao, Noiseast o Victòria Maldi. Col·laborador habitual de curtmetratgistes balears (cinc curtmetratges realitzats a Mallorca). A destacar la peça visual de dansa “Remor” i “Monstres” de Ferran Bex. Recentment he dirigit l’espot “A day with Rafa Nadal” per PokerStars.

Website: vimeo.com/edubiurrun